Середа, 24.04.2024, 12:24
Громадська організація "Захист прав"
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
  • Реальный способ заработать деньги в интернете (только проверенные спонсоры)
  •  
    Головна » 2011 » Липень » 20 » ТОВ «ІМР» та «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі» ідуть у наступ
    01:58
    ТОВ «ІМР» та «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі» ідуть у наступ

    Сьогодні потерпіла знову отримала листа від колекторської компанії ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі», яка діє на замовлення ТОВ «ІМР». В цьому листі вказана організація висловлює відкриту погрозу за те, що потерпіла «проігнорувала» вимогу сплатити борг у розмірі 137 (сто тридцять сім) гривень 80 копійок (борг видуманий ТОВ «ІМР») вчинити наступні дії: 1) виселити з помешкання та заборонити виїзд за кордон; 2) звернути стягнення на майно, зарплату та інші речі; 3) виділити частку із майна, що є у спільній сумісній власності. При цьому зловмисники посилаються на такі нормативні акти, як Закон України «Про виконавче провадження» (в редакції від 08.03.2011 року), статт. 371 Цивільного кодексу України. Так і хочеться запитати у цих горе-писак «а самі Ви читали документи, на які посилаєтесь? Чи може вважаєте, що Вам усе дозволено». Так ні, дозволено Вам далеко не все (та й діяльність Ваша межує з криміналом).

     Це копія листа, якого отримала потерпіла:

    (прізвище та адреса приховані на прохання потерпілої)

    Коментуючи лист, надісланий потерпілій колекторською компанією ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі» зазначу наступне:

     1. Відповідно до статті 1 Закону України «Про виконавче провадження (редакція від 08.03.2011 року) виконавче провадження (завершальна стадія судового провадження та примусове виконання рішень інших органів (посадових осіб) – це сукупність дій органів і посадових осіб, визначених у цьому Законі, що спрямовані на примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), які провадяться на підставах, в межах повноважень та у спосіб, визначених цим Законом, іншими нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до цього Закону та інших законів, а також рішеннями, що відповідно до цього Закону підлягають примусовому виконанню.  Запитую Вас, вельми нешановні колектори: у Вас є рішення суду яким потерпілу визнано боржноком? Якщо ні – то Ваші дії незаконні .

     2. У листі ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі» посилаються також на статтю 4 Закону України «Про виконавче провадження» і попереджають, що «у разі відмови виконати вимоги державного виконавця у грошовій формі, звернення буде направлено на майно, зарплату та інші речі». Складається враження, що цей лист писала людина, яка закінчила парнокопитний технікум. По-перше: статття 4 згаданого закону регламентує інформаційне забезпечення виконавчого провадження. По-друге: знову ж таки повинно буде рішення суду, виданий виконавчий лист, відкрите виконавче провадження. Але ж всього цього не має. Отже це звичайнісіньке залякування, метою якого є стягнення неіснуючого боргу.

     3. Писаки з ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі», Ви посилаєтеся також на статтю 371 ЦК України. Ви уважно її читали? Якщо ні, то раджу прочитати.

     Отже, підсумовуючи написане, можна зробити наступні висновки: 1) ТОВ «Кредит-експрес Юкрейн Ел.Ел.Сі» протиправно вимагає у потерпілої сплатити неіснуючий борг, а значить дії цієї компанії підпадають під статтю 189 Кримінального кодексу України (вимагання); 2) ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі» діє на замовлення ТОВ «ІМР», тобто ці дві компанії є співучасниками; 3) ТОВ «ІМР» незаконно отримало і передало ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн Ел.Ел.Сі» конфіденційну інформацію про особу без її згоди (діяння, передбачене статтею 182 Кримінального кодексу України – порушення недоторканності приватного життя).

     На даний час цією проблемою займаються правоохоронні органи. Але яким буде їхнє рішення?Дуже надіюся, що правильне. Поживемо – побачимо…

    Переглядів: 41007 | Додав: igor01 | Рейтинг: 3.8/24
    Всього коментарів: 591 2 3 4 5 6 »
    59 Kaylafreni  
    0
    Hello, did you receive my offer?
    from2325214cv https://google.com

    58 MurielSteep  
    0
    Do you like it?
    https://linktr.ee/LATONIAWard11

    57 lenvlas2  
    0
    Наш сервис предлагает

    Жирные ссылки с ТИЦ +10000

    подробно по этой ссылке

    https://goo.gl/pGgUOx#280102

    56 pan  
    0
    посилайте етих чертей на ...

    55 Портнова Светлана Ивановна  
    0
    Обращаюсь к работникам этой криминальной организации.. Я не являюсь должником Приват банка.... долг оплачен. и теперь ежемесячные идут платежи! А вот забор соседей,который страдает от Ваших бумажек- сфотографирован_ и заявление в прокуратуру написано. У Вас должна быть информация об уплате долга, иначе Вы просто плохо работаете!!!!!

    54 Ольга  
    0
    Добрый день. Пришло аналогичное письмо, Только по их данным долг у меня перед Ейвон Юкрейн. Я в жизни этой паганой косметикой не пользовалась и тем более не подписывалась в их контору. А пришло письмо о задолженности с сентября 14г. Как поступить? Просто проигнорить или перезвонить и сказать все что думаю

    53 Andddd  
    0
    Люди, не бойтесь этих лохотронщиков, с их юридически-безграмотных писем можно только посмеятся)
    Я их получаю уже 3 года, и каждый раз с интересом читаю, какие новые угрозы они придумывают)
    Ржака))

    52 boberjik  
    0
    Мне такая же писулька пришла с угрозой что 27 числа придут смотреть имущество если до завтра 18,11,2014 года не погашу некий шраф

    51 гена  
    0
    Я прочитал ваш лист и смеюсь))) ещё глупее я угроз не получал. Вопрос вы покупаете (долги) людей и пытаетесь их выбить даже не удосужившись разобраться в ситуации их возникновения))) Просто смех шарашкина контора)))

    50 Надежда  
    0
    Добрый день.подскажите как быть моя подруга раньше выписывала литературу с "Энциклопедии"но за последнии 4 комплекта присланой ей материала он не уплатила..через некоторое время она вернула в запечатанов виде этот матеиал в Энциклопедию" .но к этому моменту "Энциклопедия"передала дела в этот банк и ей постоянно приходят письма о том что на ней висит долг и что она обязана его выплатить!Какие меры может принять банк если литература была возвращена "Энциклопедии"?

    1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-54
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Календар
    «  Липень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Архів записів
    Наше опитування
    Оцініть мій сайт
    Всього відповідей: 41
    Друзі сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Створити безкоштовний сайт на uCoz